תרבות ישן

קופון לכרטיס שני ב-50% הנחה לפסטיבל העוד הבינלאומי

תוקף הורדת הטבה
12/11/2022

קופון לכרטיס שני ב-50% הנחה לפסטיבל העוד הבינלאומי


פסטיבל העוד הבינלאומי ירושלים 2022, ביוזמתו ובהפקתו של בית הקונפדרציה, חוגג 23 שנה! הפסטיבל הוא אחד מאירועי התרבות האהובים והמרכזיים בישראל, והשנה יחזור להציג תוכנית בינלאומית מגוונת, לצד הפקות מקור של מיטב היוצרים והיוצרות בארץ.
הפסטיבל ייפתח במופע של התזמורת הנודעת אסטודיאנטינה מיוון, יחד עם גדולי הסולנים אלני ויטלי ובאביס סטוקאס, במחווה למלחין הדגול ואסיליס ציצאניס. כמו כן יוצג לראשונה בישראל פרויקט מיוחד של מוזיקה פונדית מיוון עם טובי המבצעים בתחום, נארח את מאסטר העוד המוביל בעולם יורדאל טוק'צאן מטורקיה ונקיים מפגש פסגה בין נגן הניי אמיר שהאסאר והמוזיקאים הטורקים עיסא נסים וסלג'וקהאן יילמאז. במופע הסיום, במיוחד עבור הפסטיבל, יציג שם טוב לוי את לחניו לשיר השירים. בנוסף לכל אלו יתקיימו מופעים של לירז צ'רכי, ריף כהן, מירה עווד, יגל הרוש, מחווה לאום כולת'ום ועוד רבים.

לרכישת כרטיסים: אתר בימות
02-6237000, 6226*

  • ניתן להוריד את קוד ההטבה עד ה- 12.11.22.
  • תוקף המבצע בבית העסק הינו כמפורט במסרון שנשלח אליך לאחר הורדת קוד ההטבה, או עד גמר המלאי, המוקדם מביניהם.
  • אין כפל הנחות ומבצעים.
  • התמונות להמחשה בלבד.
  • ישראכרט אינה אחראית בגין המוצרים ו/או השירותים אשר יסופקו על ידי בית העסק והאחריות בגינם חלה על בית העסק בלבד.
  • ט.ל.ח.

אופן קבלת ההטבה
על מנת לממש את ההטבה, אנא עקבו ובצעו את הפעולות הבאות:
1.לחצו על כפתור "להורדת הטבה".
2.במידה ואינכם רשומים עדיין לתוכנית המסלולים, עברו תהליך הרשמה קצר.
3.בסיום הורדת ההטבה קבלו למכשיר הסלולארי הודעה המכילה קוד קופון.
4.שמרו את קוד הקופון במכשיר הסלולארי עד להצגתו או מסירתו בבית העסק הנבחר.
5.הציגו את קוד הקופון בבית העסק או הזינו באתר בית העסק. על פי המפורט בדף ההטבה.

*בעת הורדת קוד הקופון אין חיוב כספי.

יש לרכוש את ההטבה באמצעות כרטיס האשראי איתו הורד קוד ההטבה. הזכאות להטבה טעונה בכרטיס אשראי זה.

המחירים כוללים מע"מ. המבצע למשלמים בכרטיסי ישראכרט המשויכים לתכנית המסלולים בלבד. לחברות שמורה הזכות להפסיק את המבצעים המתפרסמים ללא הודעה מוקדמת. ט.ל.ח

על ההטבה יחולו התנאים הקבועים בתקנון תכנית המסלולים והתנאים המפורטים בדף הטבה זה.
אם ההטבה אינה הטבת פרימיום ניתן להוריד עד 5 קודים, אלא אם צוין אחרת בדף ההטבה.

במידה וההטבה הינה הטבת פרימיום:
הזכאות להטבה פרימיום הינה ללקוחות שחויבו בסך של לפחות 3,000 ₪ בחשבון הבנק בגין עסקאות בבתי עסק בכרטיס האשראי שבאמצעותו התבקשה ההטבה במועד החיוב האחרון. כל 3,000 ₪, יזכו את המשתתף בתוכנית בהטבת פרימיום אחת ועד למקסימום של 4 הטבות פרימיום בחודש. 

לא ניתן לממש הטבה באמצעות ארנק דיגיטלי. יש להעביר את הכרטיס באמצעותו הורד קוד ההטבה, פיזית בקופת בית העסק.

;